Bemutatkozás

Rólunk

A Premium Solar Kft. 2011-ben alakult, nevében is jelezve célkitűzéseinket. Az egyre dinamikusabban fejlődő megújuló energia piacon törekszünk a legjobb és legkorszerűbb technológia beépítésére. Saját felkészült szakembereink garantálják a minőségi kiszolgálást, a hatékony munkavégzést. Ingyenesen felmérjük napenergia igényét és ennek megfelelően alakítjuk ki a rendszert és kivitelezés legjobb módszerét. Forduljon hozzánk bizalommal a 06-20 270-0000 telefonszámon és elmondjuk hogyan tudja lenullázni a villanyszámláját és drasztikusan lecsökkenteni fűtésszámláját. A befektetett összeg már garantáltan 5-7 év alatt megtérül. Fektessen be egy kiszámítható üzletbe!

LÉGKONDICIONÁLÓ SZERELÉS

Cégünk bővíti tevékenységét. Vevőink jobb kiszolgálása érdekében elindítottuk légkondicionáló szerelő részlegünket. Jó minőségű GREE és LG rendszerek beszerzését, beszerelését és beüzemelését vállaljuk. Kérje ajánlatunkat!

Ossza meg velünk ötletét, kérje segítségünket és hozzunk létre további közös értékeket. Elképzelésében partnerre talált, hívja a 06-20 270-0000 telefonszámot.

IMG_20200716_171532